Валерій Жидков, разом з артистами "Вечірнього кварталу" подорожує Україною та разом з іншими артистами, які не одягнули форму, працюють на своєму фронті, допомагаючи піднімати настрій українцям.

Жидков почав зустрічати тих, хто вирішив піти та ставати на захист своєї країни. У своєму блозі в Instagram Валерій дивується, як змінила війна українських артистів, які змінили мікрофон на автомат, та захищають свою рідну землю від рашистів.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

"Продовжую зустрічати знайомих у лавах ЗСУ. Даніель Салем до ваших послуг. Ще вчора я спостерігав його розкішну бороду на сцені Жіночого кварталу, а сьогодні якось так", - написав артист.

Валерій Жидков. Фото: Instagram
Валерій Жидков. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях підтримали Валерія та Даніеля, та побажали найшвидшої перемоги Україні:

"Талановита Людина талановита у всьому. Слава Україні!", "Круто", "Воїни світла та добра! Нехай повертаються живими до своїх рідних! Найшвидшої перемоги", "Всім захисникам дякую, від щирого серця. За живих близьких та за те, що скоро буде мир", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала безцінну працю українців для своїх захисників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Жанну Бадоєву звинуватили у роботі на росію, податки йдуть на ракети, якими обстрілюють українців щодня.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров розізлився через єдине запитання в соцмережах - це виходить за всі меж