У січні 2022 року Суханов отримав паспорт громадянина України. З початком повномасштабного вторгнення РФ ведучий долучився до тероборони Києва. Він помітив деяку закономірність у людях.

Свою думку Олексій висловив у блозі Instagram, після того, як розмістив там своє фото. Цікаво, що Олексій дописує у Instagram українською.

Олексій Суханов. Фото: Instagram
Олексій Суханов. Фото: Instagram

"Якщо у людини є все, крім серця, це означає, що в неї нічого немає", - зазначив філософську думку ведучий.

Ведучий соціального ток-шоу "Говорить Україна" висловив свою думку, яку одразу підхопили українці, та погодилися з своїм фаворитом.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Олексій Суханов. Фото: Instagram
Олексій Суханов. Фото: Instagram

"Це про путіна і його рашистьске стадо", "Так, є категорія людей, у яких замість серця калькулятор", "Олексій, Ви так змінилися....І Ваше велике серце віддане Україні видно всюди", "Дуже влучно", - прокоментували фото Олексія та його вислів українці.

Скриншот коменатрів
Скриншот коменатрів

Нагадаємо, раніше ми писали, що литовський телеведучий Андрюс Тапінас зібрав 2 млн євро на Bayraktar для ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Доротюк додає, що оскільки Жанна Бадоєва працює на російський продакшн і сплачує там податки, то й, відповідно, спонсорує ракети, які летять на українські міста.

Також "Знай.ua" писав, що Дмитро Комаров розізлився через єдине запитання в соцмережах - це виходить за всі межі.