Українська співачка Jerry Heil 27 травня презентувала кліп на пісню "Мрія". Лірична композиція нагадала українцям про перші дні війни, коли було розбито літак "Мрія" - один з найбільших літаків у світі.

Jerry Heil розповіла, що написала пісню "Мрія" ще кілька місяців тому, коли ворожі ракети завдавали удару по місті Щастя на Луганщині та розстріляла найбільший у світі літак "Мрія". Про те, як українці зможуть зробити вклад в українську культуру - розшеривши пісню, співачка розповіла в свторіс свого Instagram.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

Дівчина розповіла, що трек Мрія більш сенсово наповнений. За словами співачки, у пісні йдеться про те, що наша воля, це фундамент нашої нації.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Пісня була написана декілька місяців тому. Саме тоді майже підряд Росія вдарила по нашому місту Щастя і розбила літак "Мрія". Але в українського народу завжди була і буде воля. Вона всередині кожного з нас – і це той духовний фундамент, на якому ми відбудуємо і нову мрію, і нове щастя. І образно, і буквально", – анонсувала кліп співачка.

Jerry Heil. Фото: Instagram
Jerry Heil. Фото: Instagram

У пісні "Мрія" Jerry Heil заспівала рядки української народної приказки – "кожен буде жати, що посіяв".

Нагадаємо, раніше ми писали, що журналістка Аліна Доротюк звинуватила Жанну Бадоєву з "Орла і Решки" в роботі на росію і мовчанні про війну в рідній Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Комаров розізлився через єдине запитання в соцмережах - це виходить за всі межі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Дантес чесно розповів, що з ним діялося всі дні війни.