Популярна українська актриса, відома, як "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася відеороликом у соціальній мережі. Вона показала, як займається спортом в домашніх умовах.

Відповідну публікацію Ксенія Мішина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"З кожним роком свого життя я все більше розумію те, що точно знаю лише дві речі: Стабільність- це жорстока ілюзія, а друге- все що в мене є - це тільки я. Єдине, що я можу контролювати і на що я можу впливати - мій стан. Але як виявилося, є і хороша новина, чим кращий мій стан, тим простіше проживати життя, в якому стабільність лише ілюзія. Останні три місяці показали нам, що втратити все одночасно дуже просто. Навіть якщо ти «хороша» людина, яка і мухи не образила, ти все одно ніколи не знаєш, що може статися завтра, через годину, і навіть через секунду. І якщо все, що у нас є це ця секунда, я вибираю бути в ній щасливою", - підписала пост українська актриса.

Крім цього, Ксенія Мішина розповіла про те, що вона раніше помилялася, думаючи про те, що якщо людина стане успішною, то він буде щасливий.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Раніше я думала, що щоб стати щасливою, достатньо буде стати успішною. Реалізуватися, знайти визнання у професії та робити улюблену справу. Спрацювало, але не назавжди. Пам'ятаєте про мою першу ілюзію? і це виявилося не стабільним. Потім я думала, треба багато працювати з психікою і свідомістю, пішла цим шляхом. Не сперечаюся, стало краще, набагато краще. Але ось прийшла війна і величезний стрес просто вибив із звичного стану. Почався новий шлях, я зрозуміла, що у моїй системі все ще не вистачає елемента", - продовжила зірка.

Нагадавши, Ксенія Мішина засвітила обручку.