Актjhrf Ксенія Мішина стала першою головною героїнею романтичного шоу "Холостячка" в Україні. У фіналі дівчина вибрала автора жартів для "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Україна із завмиранням серця очікувала новин про планування весілля від пари, але так і не дочекалася. Закохані сходилися-розходилися, Еллерт робив для Ксенії запаморочливі сюрпризи, але в підсумку - пара все-таки перестала існувати.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Але війна, яка прийшла в Україну з боку hосії багато чого змінила для всіх жителів нашої країни, може і Мішина знову Сашина? Тим більше, що на безіменному пальчику у дівчини можна помітитиобручку. Про це стало відомо з нового інтерв'ю акторки для каналу Аліни Доротюк.

Насамперед Мішина відповіла на рахунок обручки:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це звичайна моя каблучка. Та сама з "Холостячки", але я її дуже люблю і я її постійно ношу".

Ксенія Мішина і каблучка з шоу "Холостячка"
Ксенія Мішина і каблучка з шоу "Холостячка"

Наступним етапом розмови став і Олександр Еллерт. Ведуча Аліна Доротюк поцікавилася, чи списувалася Ксенія з ним, адже їй написали всі її колишні.

"Та звичайно, звичайно. Це в перший день війни... Всі забули... У такі моменти вся біль здається якоюсь нісенітницею і її не стає. Коли біда ось такого масштабу, то ти забуваєш все",- розповідає Мішина і одразу ж переводить тему в те, що вона не вірила у війну.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина ледве стримує сльози через жителів Європи: "За що нам...".

Раніше ми повідомляли, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржитися на цькування.

Також стало відомо, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейту через свою позицію.