Успішна і всім добре відома хіп-хоп виконавиця Alyona Alyona поділилася серйозною публікацією в соціальній мережі. Вона звернулася до українців з дуже важливими словами.

Відповідний пост Alyona Alyona оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Ще декілька років тому я працювала з дітьми. Вони жили своїм щасливим життям, переживали свої емоції, вивчали багато нового і пізнавали цей світ. Навколо них з’являлося багато цікавих ноу-хау і дуже часто їхні мрії були пов’язані із цими новинками. Діти мріяли про те, щоб обернутися на якогось супергероя, бути як ніндзяго чи мати лілт поні. Діти мріяли літати на літаках. Мріяли, щоб їх частіше возили в McDonalds. Мріяли, щоб райдуга ніколи не зникала. Діти мріяли, щоб їм завжди дозволяли бігати по калюжах. Хтось з дітей мріяв побачити море. Це були мрії щасливих дітей. Зараз в Європі я даю багато інтерв’ю. Два питання на цих інтерв’ю змушують мене плакати: 1 — Чи сумую я за домом? 2 — Як змінилися українські діти? Я плачу, бо точно знаю, що вони змінилися. Ніхто не буде вже таким, як був колись", - підписала публікацію українська артистка.

Крім цього, талановита виконавиця продовжила своє звернення несамовитими словами про розбиті дитячі мрії.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

"Наші діти стали дорослими просто в момент. Їхні мрії з калюж, райдуг і картоплі фрі зникли. Тепер вони мріють побачити Тата, повернутися у свій садочок, повернутися до себе додому і пограти на улюбленому майданчику найріднішими іграшками. Діти мріють, щоб мама не плакала. Мріють, щоб в них над будинком не лунали вибухи та не літали ракети. Можливо я не знаю всіх мрій... Я б хотіла більше давати інформації журналістам. Я знаю, що у багатьох із вас є діти. Будь ласка, запитайте про мрію у вашої дитини. Напишіть відповідь у коментарях. Для мене це дуже важливо Дякую @thejerryheil за пісню #МРІЯ, яка надихнула мене на цей пост", - продовжила співачка.

Нагадавши, Олена Олена поділилася з українцями незвичайною мудрістю.