Успешная и всем хорошо известная хип-хоп исполнительница Alyona Alyona поделилась серьезной публикацией в социальной сети. Она обратилась к украинцам с очень важными словами.

Соответствующий пост Alyona Alyona обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

«Ще декілька років тому я працювала з дітьми. Вони жили своїм щасливим життям, переживали свої емоції, вивчали багато нового і пізнавали цей світ. Навколо них з’являлося багато цікавих ноу-хау і дуже часто їхні мрії були пов’язані із цими новинками. Діти мріяли про те, щоб обернутися на якогось супергероя, бути як ніндзяго чи мати лілт поні. Діти мріяли літати на літаках. Мріяли, щоб їх частіше возили в McDonalds. Мріяли, щоб райдуга ніколи не зникала. Діти мріяли, щоб їм завжди дозволяли бігати по калюжах. Хтось з дітей мріяв побачити море. Це були мрії щасливих дітей. Зараз в Європі я даю багато інтерв’ю. Два питання на цих інтерв’ю змушують мене плакати: 1 — Чи сумую я за домом? 2 — Як змінилися українські діти? Я плачу, бо точно знаю, що вони змінилися. Ніхто не буде вже таким, як був колись», - подписала публикацию украинская артистка.

Кроме этого, талантливая исполнительница продолжила свое обращение душераздирающими словами о разбитых детских мечтах.

Популярные статьи сейчас
Дожди, грозы и даже заморозки: шашлык на Пасху придется отложить, синоптики предупредили о непогоде Коммунальные платежи отменяются: названа категория лиц, которой можно не платить Как отказаться от получения повестки, чтобы вам за это ничего не было Конец света все ближе? Эксперты нашли пугающую надпись, которая готовит к худшему: "К Земле приближается"
Показать еще

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

«Наші діти стали дорослими просто в момент. Їхні мрії з калюж, райдуг і картоплі фрі зникли. Тепер вони мріють побачити Тата, повернутися у свій садочок, повернутися до себе додому і пограти на улюбленому майданчику найріднішими іграшками. Діти мріють, щоб мама не плакала. Мріють, щоб в них над будинком не лунали вибухи та не літали ракети. Можливо я не знаю всіх мрій... Я б хотіла більше давати інформації журналістам. Я знаю, що у багатьох із вас є діти. Будь ласка, запитайте про мрію у вашої дитини. Напишіть відповідь у коментарях. Для мене це дуже важливо Дякую @thejerryheil за пісню #МРІЯ, яка надихнула мене на цей пост», - продолжила певица.

Напомним, Алена Алена поделилась с украинцами необычной мудростью.