Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна звернулася до жителів України в соціальній мережі. Вона повідомила, що другий випуск "дорослих дівчаток" з Олею Поляковою вже на підході.

Дану новину Маша Єфросиніна оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Вирішили ми не затягувати і видати другий випуск #ВзрлослиеДевочки, тим більше ви бачите: той же одяг, та ж обстановка - все записували в один день... але ось тема інша! Складна і неоднозначна ... багато від вас питань про те, як почати жити заново? як знову полюбити те, чим ти займався до війни? як себе вести, чи можна посміхатися? Чи знаємо ми з Олею на них відповіді? Ні. Ми самі разом з мільйонами українців Вчимося жити в новій реальності. Побачите у випуску, як, мимоволі посміхаючись, ми ніяковіємо цього... навіть після виходу першої програми минулої п'ятниці і сотень Ваших коментарів з проханнями продовжувати, ми щоразу повертаємося з Олею @polyakovamusic до питання: "а чи доречно це?", кожен раз обговорюємо це заново перед тим, як натиснути на кнопку "Опублікувати відео"", - звернулася до українців відома телеведуча.

Також Маша Єфросиніна ще раз нагадала, що вона поняття не має, як почати жити заново. Крім цього, її близька подруга Оля Полякова також не може відповісти на це поширене в Україні питання.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оля Полякова. Фото: Instagram
Оля Полякова. Фото: Instagram

"У нас немає чіткої відповіді на питання "Як почати жити заново?", але ми готові поділитися своїми особистими історіями, переживаннями і думками. Спасибі вам за підтримку. Судячи з ваших відгуків, два знятих до війни випуску про мам і самореалізацію таки вийдуть на моєму каналі", - продовжила знаменитість.