Війна, яку розпочала росія на території суверенної України породила пекучу ненависть серед населення нашої країни. Хтось картає себе за погані думки, а хтось вважає, що так і треба.

До останніх відноситься і українська співачка Злата Огнєвіч (справжнє ім'я Інна Бордюг). У розмові з Григорієм Решетником у проєкті "Як ти" від СТБ дівчина розповіла, чого бажає росіянам і поділилася думками про "хороших руських".

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram

Злата переконана в тому, що до росіян достукатися ніяк не можна і вони ніколи не повірять в протилежне тому, що говорять їм по телевізору. Співачка поділилася історією про листування з дівчиною з росії, яка колись відпочивала у них в Криму. Сама Злата народилася в російському Мурманську, але в 5 років її сім'я переїхала в Судак.

"Коли началсь гарячі дії під Києвом і я записала звернення до росіян. Мені написала дівчина, яка відпочивала у нас з родиною. Вона написала "Ти красива дівчина, але тільки зовні тепер. А всередині ти дуже негарна, я буду молитися за тебе". Я їй говорю, що я вийшла зранку і нарахувала 21 вибух, це не по телевізору показували, я величезними очима дивилася на горизонт, бачила спалахи і рахувала. Вона каже "Всі брешуть". Ми будемо за вас молитися... *б вашу мать. Приїжджайте до нас в Маріуполь, давайте помолимося під обстрілами... Я хочу щоб у них сирени вили нескінченно, 24 години на добу. Вони мертві душею люди", - з надривом прокричала Злата.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч нарешті зізналася у відносинах з добровольцем: "Він дуже крутий хлопець".

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе".