Початок повномасштабного вторгнення росії в Україну був дуже стресовим для всіх жителів країни. Українці з жахом згадують 24 лютого і до кінця життя його не забудуть.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в перші дні війни поїхала зі столиці, так як жила в урядовому квартирі. З чоловіком і дітьми вони попрямували на дачу під Києвом, де жили тільки охоронець і собака породи джек-рассел тер'єр.

Коли постало питання про те, що їхати далі, у бік заходу України, то син Маші поставив логічне запитання: "А як же Яся? (собака - прим.ред.) Ми що, залишимо її вмирати?".

Адже до того моменту охоронець будинку поїхав у своє село через війну.

Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша
Маша Єфросиніна та її 7-річний син Саша

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У проєкті "Взрослые девочки" Єфросиніна зізналася Олі Поляковій, що вона дуже чутлива до запахів і коли вона заходить в квартиру, то відразу відчуває, чи є домашні вихованці у господарів, навіть якщо це рибки. Саме тому вона ніколи не хотіла заводити собаку в своєму будинку. Але вона усвідомлювала, що лишати тварину на вірну смерть точно не можна, тому Яся вирушила разом з родиною телеведучої. В дорозі на них чекав черговий сюрприз від собачки.

"Вона срала в машині, вона від жаху, тому що ми їдемо... Я ж не звикла, що собаку треба вигулювати, що у неї свої особливості з травленням... Саша вічно говорив "Мама, вона відригнула! Мамо, вона какнула! Мама, вона пісьнула!" Цей хапах в моїй машині, ось це ось все... Вона не тільки роз'їлась, вона наїла собі проблем зі здоров'ям. Я зараз ходжу по ветеринарах, сиджу по 4-5 годин в черзі",- розповідає Єфросиніна.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна показала Олі Поляковий манікюр за 120 євро в Німеччині: "Чому ми всі страшні".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна прокричала Олі Поляковій про проблему з чоловіком: "У мене сексу немає вже 80 днів".