Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" і "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз артистка активно розвиває свій аккаунт в Instagram і розміщує інформативні пости для шанувальників, число яких вже перевалило за 500 тисяч.

Надія Матвєєва розповіла про цікавий проект "Українки ХХІ століття", в якому описані історії сильних і надихаючих жінок. На жаль, його так і не вдалося реалізувати через війну в країні, але автори знайшли рішення - вони випустять книгу в електронному варіанті. Більш того, після перемоги буде оновлення з історіями учасниць, які пережили війну.

Скріншот з Instagram, Надя Матвєєва
Скріншот з Instagram, Надя Матвєєва

Телеведуча повідомила, що трьох героїнь цієї книги вже немає в живих. Але вона заявила, що зараз, під час пього переломного для країни моменту, ще більше відчувається сила українських жінок, які відважно борються з окупантами нарівні з чоловіками.

"Дякую кожній жінці, яка боронить Батьківщину, робить все можливе для перемоги, захищає дітей, підтримує наших воїнів. Після нашої перемоги автори проєкту УКРАЇНКИ ХХІ СТОЛІТТЯ оновлять історії учасниць. Бережіть себе, мої рідні україночки! Попереду ще багато справ. Маємо жити та перемагати. Слава Україні 🇺🇦", - написала Матвєєва.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, "Ворог визнає силу нашої армії": Надія Матвєєва закликає українців триматися

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина показала непрості стосунки з сином

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська влаштувала хвилинку "самокритики" через погану розтяжку: "Перетворилася на сестру Буратіно"