Володимир Остапчук, відомий український телеведучий був здивований як росіяни побоюються за свої шкури в Польщі, на машині, з явно російськими номерами, триколор заліплений жовто-блакитною наліпкою.

Відомий телеведучий, а наразі блогер Володимир Остапчук, розмістив на своїй сторінці в Instagram, відео, на якому в Польщі показали автівку з російськими номерами. На ній замість триколора наліплені жовто-блакитні наліпки, автор відео здивований та заявив, що все повертається бумерангом.

Російські номери в Польщі. Фото: Instagram
Російські номери в Польщі. Фото: Instagram

"Я все бачив, но шоб кацапи так сц*лися в Польщі, що аж заклеїли свої кацапські номери і наклеїли українські наліпки. Всьо бачив, но такого ще не бачив. Отак воно в житті трапляється, бумерангом повертає. Слава Україні"
, - коментує автор відео.

Російські номери в Польщі. Фото: Instagram
Російські номери в Польщі. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Видно, що навіть спереду біля дзеркала заднього виду також знаходиться жовто-блакитний прапор.

Авто з рф в Польщі. Фото: Instagram
Авто з рф в Польщі. Фото: Instagram

"То це ж наразі замість іконок буде", "Скоро вони й наш гімн України на пам'ять знати будуть і слово Паляниця говорити", "В Німечинні теж таке є, мабуть, бояться, щоб не спалили часом", "Клеють, щоб не розбили машину", "Вони і в Чехії так ссуця", "Особисто бачила авто з заклеїним флагом рф, і на антені прикріплений український"
, - прокоментували відео шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік переодягнувся в бабусю, щоб зробити "замах" на картину Мона Лізи в Луврі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Саліванчук розповіла, яке емоційне потрясіння принесла їй весна, що минає.

Також "Знай.ua" писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss порадувала себе своїми ж руками.