З початком війни в житті відомої акторки сталася подвійна трагедія: почалася війна та не стало її мами, перед цим вона побачила віщий сон

Про це вона розказала в програмі "Триматись своїх" з ведучою Талою Калатай на каналі ua24.tv. Посилання на повне інтерв'ю міститься на офіційній сторінці каналу Іnstagram.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Ольга розповіла, що перед початком війни, за тиждень - два, вона побачила віщий сон. У її сні зі сторони лаври на неї неслись два смерчі та вона в них потрапляє.

А потім почалася війна. Якраз на цей період в акторки були заплановані гастролі на Донеччині. А через два дні померла її мама Ганна Іванівна.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зі сльозами на очах Ольга згадує той період, вона навіть спочатку не мали можливості гідно поховати свою маму. Згодом їй помогли шанувальники. Також Сумська розповіла, коли забирали Ганну Іванівну з моргу, який біля Байкового кладовища, в той день балістична ракета влучила в телевежу в Києві.

Акторка розповіла, що її мама народилася під час голодомору, пережила Другу Світову війну й пішла з життя під час війни.

"Я не знаю як би це жахіття пережила моя мама", - сказала Ольга.

Розказуючи про непростий період, як в Києві вони з сім'єю сиділа у коморі, а потім переховувалась у паркінгу під час повітряних тривог, Ольга не стримувала емоцій та сліз. Також зауважила, що у цей непростий час навіть психологам потрібні психологи.

"Цей біль, він поглиблюється", сказала Ольга

Згодом, подруга зірки запросила її до Італії, куди вона ненадовго виїхала з молодшою дочкою. До речі, зірка обурена, тим, що за кордоном українцям надають безплатно житло або за ціною доступної оренди, а ціни на Західній Україні непомірні.

Ведуча програми торкнулася непростого питання для Ольги. Річ у тому, що її старша донька живе дотепер у Москві та не коментує події в Україні.

Для Ольги це важке питання, проте вона зауважила, що у її дочки немає можливості повернутися через те, що її чоловік не має українського паспорта. Та, крім того, Антоніна вже доросла людина і сама вирішує що їй та як робити.

Нагадаємо, "Недитячий майданчик": акторка Ольга Сумська показала справжню ціну війни.

До слова, Ольга Сумська скупалася в бузковому килимі, та обійнялась з кожною київською квіткою: "Бачити це і надихатись".

Раніше ми писали, що Ольга Сумська зізналася, як вона щаслива повернутися до своєї турецької "рутини": "Перший день, улюблена робота"