Акторка театру та кіно не залишилась осторонь того, що наробила війна в Україні. На жаль, за воєнні дії, які відбувається на території Україні прості люди вимушені платити своїм життям та здоров'ям. Акторка у сторіс соціальної мережі Insnagram показала що відбувається з простими людьми.

Слід зазначити, що на фото важко дивитися. Одне фото з міста Сєверодонецька. На ньому зображено двір, в якому тепер замість дитячого майданчика кладовище. Через військові дії люди не змогли поховати загиблих на офіційному цвинтарі, тому були змушені робити це просто поруч з будинком.

Фото: <a rel=
">https://www.instagram.com/stories/olgasumska/"]996604[/img]

На іншому фото зображена 11-річна Яна, яка через війну втратила обидві ноги. Як розповідає акторка, 8 квітня маленька Яна разом з мамою та братом близнюком Яриком, рятуючись від війни, відправились у місто Краматорськ, де мали сісти на потяг. Яна та Наталія вийшли попити чаю, а хлопчик лишився на вокзалі охороняти валізи. Проте в вокзал краматорська влучила ракета саме тоді, коли на ньому було повно людей. Внаслідок вибуху загинули 57 мирних мешканців. 11-річна Яна та її мама вижили, проте дівчинка втратила обидві ноги, а її мамі ампутували одну ногу нижче коліна. На щастя, хлопчик Ярик не постраждав.

Фото: <a rel=
">https://www.instagram.com/stories/olgasumska/"]996608[/img]

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У своєму дописі Ольга Сумська просить підписників, щоб вони уважно переглянули ці фото. "Вони наочно демонструють справжню ціну злочинної війни, пов'язаної Росією проти України", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, Ні на мить не полишає Україну: акторка Ольга Сумська зачарувала ніжним образом у вишиванці.

Раніше ми писали, що Ольга Сумська скупалася в бузковому килимі, та обійнялась з кожною київською квіткою: "Бачити це і надихатись".

До слова, Ольга Сумська зізналася, як вона щаслива повернутися до своєї турецької "рутини": "Перший день, улюблена робота".