Під час офіційної зустрічі камера засняла закоханий погляд Першої леді та Володимира Зеленського

Фото з'явилось на офіційній сторінці Олени Зеленської в Іnstagram.

Олена Зеленська розповіла про візит в Україну президентки Словаччини Зузани Чапутової.

"Перша жінка – Президент Словаччини, наймолодша лідерка в історії країни, екоактивістка та борчиня за права людей. Ось та, хто нині разом з усією Словаччиною опікується українськими вимушеними переселенцями в цій країні. Рада була поспілкуватися з пані Зузаною Чапутовою", - написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також президенти обговорили створення у Словаччині Українського культурного центру. За планом - це буде місце для зустрічей українців, де вони зможуть отримати інформацію та допомогу, місце для культурних та освітніх заходів. Мами навіть зможуть залишити тут на декілька годин своїх дітей або попрацювати за комп’ютером.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Окремо висловили подяку Зузані Чапутовій за створення тимчасових екзаменаційних центрів для наших абітурієнтів – міністерства освіти двох країн на прямому контакті, словацька сторона забезпечує приміщення та комп’ютери.

"Це дуже важливо для нас, бо освіта не повинна припинятися. Для України це така ж стратегічна сфера, як і медицина. Нагадаю, що Словаччина – одна з тих країн, яка прямо висловилася за кандидатство України в ЄС. Не забудемо вашої підтримки, словацькі друзі", - написано на сторінці Першої леді.

Зазначимо, що під час розмови, Перша леді та Володимир Зеленський обмінялись теплими, ніжними та закоханими поглядами. Про що саме в той момент йшла мова - невідомо.

Проте підписники високо оцінили фото, яке, мабуть, випадково засняла камера. Своєю чергою підписники зауважили, що цей погляд то справжнє кохання.

Фото: коментарі, скрин instagram

нагадаємо, перша леді Олена Зеленська показала українську трагедію: "Не звикати до війни"

Раніше ми писали, що Олена Зеленська хоче перетворити біль українців в силу і всерйоз зайнятися їх психічним здоров'ям: "Амбітне завдання"

До слова, Олена Зеленська розповіла, які слова хоче швидше почути від президента: "Я буду не першою, кому скаже, але..."