Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем показав що приводить у захват малечу, та як можна дарувати дітям щастя.

Український телеведучий Даніель Салем, який з перших днів війни вступив до лав територіальної оборони Одеси продовжує дивувати своїх шанувальників зворушливими дописами. Цього разу в Instagram Салем показав маленьку дівчинку Софію, яку не оминула війна.

Даніель Салем. Фото: Instagram
Даніель Салем. Фото: Instagram

"Заїжджати у гості до Софії стало традицією для мене. Діти, попри війну, продовжують усміхатися і радіти маленьким речам, навіть якщо на всій руці гіпс".

Дівчинка Софія, Даніель Салем. Фото: Instagram
Дівчинка Софія, Даніель Салем. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Даніель раніше розповідав, що хоче вдочерити дівчинку. Він вважає українців великою нацією, та в цей час відповідальність - не підвести нашу країну, наших батьків, міста.

"Одне з таких рішень, яке мене піднесе зсередини, і дасть мені мотивацію рухатися далі, це я вирішив, що я хочу саме вдочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків", - зазначив Салем.

Дівчинка Софія, Даніель Салем. Фото: Instagram
Дівчинка Софія, Даніель Салем. Фото: Instagram

Імовірно Софія, одна з дівчаток, яких хоче всиновити Даніель. Це для нього важливо ще й тому, що сам виріс безбатченком.

Нагадаємо, раніше ми писали, що актор "Кварталу 95" в образі російського режисера Микити Міхалкова запропонував "Оскарозаміщення"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва вписала Тараса Шевченка у свій з Пивоваровим біль.

Також "Знай.ua" писав, що за словами Кузьми Скрябіна, які він записав перед нещасним випадком, українські військовослужбовці були готові захистити Крим, але був відданий злочинний наказ