Надя Дорофєєва - дуже популярна українська виконавиця з аудиторією більше п'яти мільйонів чоловік в соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно дівчина, продовжуючи радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео, нарешті анонсувала, хто ж з нею записав пісню в дуеті. Цією людиною виявився, звичайно ж, не Дантес, з яким у березні закінчилися стосунки. І не Олексій Завгородній( Позитив), про що мріяли багато фанатів Дорофєєвої. Цією людиною став Артем Пивоваров.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

"Рядки Тараса Шевченка, що звучать у нашій пісні, були написані, коли він був далеко від Батьківщини і дуже сумував. Як і мільйони українців зараз, він мріяв повернутися додому... 3 червня ви почуєте наш реліз і, сподіваюся, відчуєте цей біль і надію💔", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

На знімку вона постала в тіні, в чорно-білих тонах. На ній білий костюм і кеди з великою підошвою. Погляд сумний і безмовний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Дуже сильно чекаємо", "Сподіваюся скоро, ніхто не буде відчувати тугу за Батьківщиною і всі повернуться додому...", "Надя! Дуже чекаємо цю чуттєву роботу", "Перемога за нами і вона вже близько", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розцвіла від щастя в своєму улюбленому місті на планеті: "I love you so much"

Як повідомляв "Знай.ua", українці запідозрили російську співачку в "крадіжці" у Наді Дорофєєвої - подібність очевидна: "Занадто надихається"

Знай.ua писав, співачка Надя Дорофєєва заінтригувала шанувальників новим дуетом: "Дуже чекаємо"