Співак Dantes розповів про відчуття, коли вперше побував на телебаченні

Про це він повідомив на сторінці в сторіс Іnstagram.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Як відомо з початком війни життя співака кардинально змінилося. Він розлучився з Надею Дорофєєвою, а ще він побував на телебаченні.

На відео видно, що співак дуже радий тій події, що прийшов на телебачення, а саме на канал 1+1. Також співак зізнався, що в нього дуже дивні відчуття після 3-х місяців, тому що він взагалі ніколи не був на телебаченні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дуже дивне відчуття приїжджати на 1+1 після 3-х місяців коли не був взагалі на телебаченні. Мені сподобалось)", - написав співак під відео.

Сторіс. Фото: скрин відео instagram

Як розповів Володимир Дантес, на телебаченні він заспівав. У наступному відео він показав як сидить на високому стільці у студії, а перед ним стоїть мікрофон. Проте на запису співак ще не почав співати.

Як відомо, Дантес нещодавно записав нову та першу україномовну пісню "Обійми". За місяць на Youtub відео зібрало понад 1 млн переглядів.

Нагадаємо, Володимир Дантес чесно розповів, що з ним діялося всі дні війни: "5 днів ридав".

До слова, Володимир Дантес показав, кому дарує квіти після розставання з Надею Дорофєєвою: "Хвилюючий момент".ж

Раніше ми писали, що Володимир Дантес після розставання з Дорофєєвою заявив, що повертається до Києва, але не один: "Зустрів людину".