Популярний український виконавець Володимир Дантес повідомив, що повертається до Києва, звідки поїхав після початку війни і розставання з Надею Дорофєєвою. Про це він розповів в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес після початку війни і гучного розставання з Надею Дорофєєвою деякий час жив не в столиці. Зараз Виконавець заявив, що повертається до Києва, бо дуже скучив по місту. Також співак додав, що повертається не сам, але особистість свого попутника не розкрив.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

"Зустрів людину і тепер можна їхати до Києва, нарешті. Скучив", - сказав Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Варто відзначити, що Дантес буде жити в столиці на новому місці, оскільки розкішний заміський будинок вони з Надею Дорофєєвою вирішили продати, а гроші поділити. Раніше в інтерв'ю співак зізнався, що хотів залишити житлоплощу дружині, проте та відмовилася. Дантес додав, що в будинку ні вона, ні він вже не захотіли б жити, тому прийняли рішення про продаж.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Євгена Кошового показала розруху, яку залишили після себе окупанти, і заговорила про ненависть: "У саме серце".

Також наш портал інформував, Наталія Холоденко розповіла історію про те, як біженці шарахалися від звуку падаючого стільця закордоном: "Так я зрозуміла, хто з України".

Крім того, наш портал інформував, Андрій Бедняков показав обличчя невинних дітей, які стали героями війни: "Незважаючи на біль, вони знаходять сили посміхатися".