Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко невтомно працює над популяризацією всього українського, а також корисних та простих страв. Саме він став невтомним борцем за український борщ.

У новому дописі на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм Євген Клопотенко вирішив оцінити свій націоналізм. Перелік його досягнень дійсно вражає!

Євген Клопотенко зізнається, що йому доводилося змушувати громадян інших країн вивчати гімн України. Серед них кулінар перераховує американців, бразильців, тайців, болгар, поляків, білорусів, ямайців та мексиканців.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube
Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

Та на цьому його досягнення не завершується. Крім популяризації борщу у Франції та зміни шкільного харчування в Україні, він жартує, що саме борщем спровокував росію, яка в результаті напала на Україну.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Націоналіст since 1986. Особиста справа: змушував американців, бразильців, тайців, болгар, литовців, поляків білорусів, ямайців та мексиканців вчити гімн України. Нагодував французів борщем. Українських дітей шляхом зміни шкільного харчування та взаємодії з владою примусив їсти шпундри. Відкрив 3 стратегічні локації у Києві, Львові та Франківську з українською кухнею. Через борщ спровокував росію і та напала на Україну. Перед сном цілує прапор України.", - написав він. Євген Клопотенко

Скріншот: instagram.com/klopotenko
Скріншот: instagram.com/klopotenko

Скріншот: instagram.com/klopotenko
Скріншот: instagram.com/klopotenko

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів про реакцію європейців на українську кухню - галушки уплітали за обидві щоки: "Шок у людей"

Також ми писали, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко надихнувся через слова безхатька про Україну: "Європа вже зрозуміла, що ми..."

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як готувати смачний плов без рису: "За адекватні гроші"