Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.

Євген Клопотенко в Insta Stories повідомив шанувальникам, що вже знаходиться в Люксембурзі, куди він відправився для проведення благодійної вечері, яку він з командою організував для збору коштів на підтримку постраждалих українців із зон гуманітарної катастрофи. Кулінар заявив, що ввечері він повинен нагодувати своїми шедевральними стравами 120 осіб.

Після кулінар розповів кумедну історію про те, як до нього підійшов безхатько і попросив грошей, але коли побачив жовто-синій прапор на ньому, похвалив народ України і військових, а також висловив свою підтримку. Клопотенко зазначив, що навіть ця категорія людей знає, що українці - найсильніша нація, і заявив, що ця ситуація дуже його надихнула.

"Навіть безхатьки знають, що українці найсильніша нація в світі. Я надихнувся. Сьогодні у мене багато енергії, тому що відчуваю, що Європа вже зрозуміла, що ми "грр", - сказав Клопотенко і показав на камеру кулак, таким чином показуючи силу українців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко з "МастерШеф" впевнений, що перемоги не буде: "Ми заберемо Білгород, а через 20 років вони стануть сильнішими"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко представив свою дівчину Валерію і попросив її сказати "так": "Потрібно до церкви"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф "Клопотенко знайшов причину, чому Україну "прийняли" в ЄС вже зараз: "Логіка така..."