Відомий комік Євген Петросян виступив в госпіталі, де лікують поранених російських окупантів

Уривок з його виступу опублікували в мережі Telegram.

Євген Петросян, скріншот: Youtube
Євген Петросян, скріншот: Youtube

Як відомо, відомий гуморист Євген Петросян підтримує режим Путіна та залишився в Росії. Не так давно одружився з Тетяною Буркуновою, яка молодша за нього на 43 роки, щасливо живе в шлюбі та виховує маленького сина Вагана. Назвали малюка на честь дідуся.

Незважаючи на вік, він добре виглядає і продовжує працювати. Нещодавно він прийшов в госпіталь, до поранених окупантів, мабуть, щоб "добити" своїми жартами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Під час концерту він зачитав жарти. В одній з них він розповів про онука і дідуся, які розмовляли про зовсім різні поняття:

""Онук запитує, а камера була скільки мегапікселів була? А дідусь відповідає: пам'ятаю, був п'яний і розбив будку - мене відразу в камеру і мене там так відмегапікселі",- розповів Петросян.

Онук мав на увазі мобільний телефон, а дідусь розповів про свої пригоди, в які потрапив через зловживання алкоголем.

Судячи з реакції залу, гумор не дуже зайшов глядачам.

Нагадавши, мобілізовані бойовики з " ДНР " скаржаться на погане ставлення росіян до них: "Ви не резервісти, ви добровольці".

До слова, російський депутат запропонував брати в полон західних чиновників, що допомагають Україні:"прокинеться в Москві".

Раніше ми писали, Олександр Лукашенко нарешті показав, звідки на Білорусь готувався напад: виявилося, не з України