За визначні заслуги перед Україною президент Володимир Зеленський надав громадянство Олександру Невзорову та його дружині

Про це повідомив Антон Геращенко на сторінці у Facebook.

Як відомо, з початку війни відомий російський журналіст розказував правду про події в Україні, про всі жахіття, яке переживає український народ. За це він попав до російської бази іноагентів, йому оголосили заочний арешт та подали у розшук.

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Де зараз перебуває журналіст не уточнюється. Проте стало відомо, що він подав заяву на вступ до громадянства України разом зі своєю дружиною. Відомо, що запит поступив 28 квітня від українського консульства в Італії. Відповідно до законодавства України, Невзорова та його дружину мали перевірити за базами Інтерполу та інших міжнародних організацій.

Спочатку в мережі з'явився документ, який підтверджував цю інформацію, проте в МЗС не коментували його.

Цю інформацію підтвердив Антон Геращенко, він написав :

"Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій Указом Президента Володимира Зеленського надано громадянство України за визначні заслуги перед нашою країною"

Також Геращенко подякував Невзорову та його дружині Лідії за сміливість за щире бажання допомогти Україні, а також за правдиву оцінку реальних подій.

Нагадаємо, Олексій Панін принизив Тіматі і росіян після черг в IKEA, поки в Україні помирають діти: "Не п*дараси?".

До слова, Ярослава Кравченко з "Телебачення Торонто" зізналася, що з нею зробила війна: стосується особистого.

Раніше ми писали, що експерт розповів, як Україна може вирішити проблему паливної кризи