Популярна ведуча розповіла про свої враження від першої закордонної подорожі у 2022 році

Історію своєї подорожі Марічка поступово публікує в сторіс Іnstagram.

Марічка Падалко. Фото: скрін youtube
Марічка Падалко. Фото: скрін youtube

Зірка ТСН розповіла, що прямує на благодійний захід, який 5 червня відбудеться у США та називається "Допоможи Україні сьогодні". На питання підписників, чи планує вона повернутися, вона відповіла, що так, захід триватиме кілька днів.

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Сторіс. Фото: скрин instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До Америки Марічка вирушає на літаку, а для цього необхідно добратися до Польщі. Квиток на автобус коштував 1000 грн. Польща її приємно здивувала, особливо, коли у МакДональдз її обслужила українка.

Як з'ясувалось, Марічка та її донька летять у різні країни. Катя направляється до Франції. Як пояснила зірка - це зовсім інша історія. Її молодша дочка летить у гості до дівчинки з Казахстану, з якою вони познайомились за програмою обміну у 1995 році. летітиме вона у літаку одна. Як пояснила ведуча, авіакомпанії надають в такому випадку спеціальну послугу, яка називається "Супровід".

Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Марічка Падалко, скріншот: Instagram Stories
Сторіс. Фото скрин instagram

Ведуча розповіла про особливості перетину кордонів, так, щоб потрапити до Польщі не потрібен Ковід-сертифікат, а щоб впустили до Франції - необхідно здати тест.

Нагадаємо, Марічка Падалко показала безстрашного бійця ЗСУ, який дає відсіч окупантам з піснею на вустах: "Горить Москва".

До слова, колега Григорія Решетника і Марічки Падалко показала маленьку доньку війни: "путін взяв і зруйнував мільйони життів".

Раніше ми писали, що "Я вам зараз покажу": журналістка ТСН засняла Марічку Падалко перед ефіром.