Журналістка Юлія Мендель була прессекретаркою Володимира Зеленського з 2019 по 2021 рік. Дівчина встигла запам'ятатися всім своєю цікавою поведінкою, коли вона захищала президента від журналістів або ж фотографувалась з ним в "халаті".

Багато хто намагався розгледіти якісь "стосунки" між Зеленським і Мендель, але молоді люди не давали ні найменшого приводу викрити їх в подібному. Зараз же Юлія Мендель похвалилась тим, що вийшла заміж.

Юлія Мендель і Володимир Зеленський, фото: Facebook Юлії Мендель
Юлія Мендель і Володимир Зеленський, фото: Facebook Юлії Мендель

"Хтось сказав, що четверте число - на щастя. Святкувати будемо після настання миру. Але любов важлива кожну хвилину. Люблю! Обручки розкішні",- прокоментувала кадр з весілля Юлія.

Відзначимо, що молодята просто розписалися в джинсах і футболках, але запонили коханням весь простір навколо.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот поста Юлії Мендель
Скріншот поста Юлії Мендель

Обранцем колишньої прессекретарки Зеленського став український економіст і колишній перший заступник міністра економіки України (2019-2020) Павло Кухта.

"Павло зробив Юлі пропозицію відразу після того, як почалася війна, і він вирішив піти на фронт"— - написали під фото Юлії і Павла в Instagram ЖВЛ.

Українці від щирого серця в коментарях привітали Мендель і Кухту з новим статусом і побажали їм щасливого сімейного життя.

Нагадаємо, що Юлія Мендель розповіла про таємне бажанні Володимира Зеленського: "Якщо президент хоче..."

Раніше ми повідомляли, що колишня помічниця Зеленського Мендель "передбачила", яким буде курс долара в 2022 році.