Дружина Євгена Кошового Ксенія показала страждання українського міста Сєверодонецьк

Відео вона розмістила в сторіс Іnstagram.

Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram
Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram

У відео вона показала, як горить будинок у місті. Скоріше за все багатоповерхівку обстріляли, у квартирах пожежі. Судячи з всього, знімали всі ці жахіття з будинку напроти.

За інформацією українських ЗМІ, ворог підтягує резерви для захоплення Сєвєродонецька, але зазнає величезних втрат. Українські захисники поступово посувають загарбників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео Ксенія Кошова зробила допис:

"Одне питання. за що?". Сєвєродонецьк"

На відео важко дивитися, горять квартири в багатоповерхівках й Ксенія задається питанням, за що страждають люди, які мирно жили у цьому місті.

Сторіс. Фото: скрин instagram

"Важка ситуація залишається в області в цілому, а Сєвєродонецьк – це зараз концентрація бойових дій, тому що російська армія кидає всі сили, всі резерви свої саме на цей напрямок. Їм попередньо вдалося все ж таки захопити більшу частину міста, але зараз наші військові їх посунули, і вони, дійсно, отримують величезні втрати", - сказав очільник області.

Нагадаємо, українські військові відмовляються переходити на бік окупантів, залишаються вірними до кінця: а ось у поліції великі проблеми.

Раніше ми писали, у Китаї незадоволені тиском росії стосовно економічної підтримки: допомогли б, але бояться санкцій.

До слова, російські окупанти остаточно втратили людську подобу, не шкодують навіть домашніх улюбленців: "Їсти нічого".