Телеведуча Ярослава Кравченко спитала у підписників з яким образом у них асоціюється війна та розповіла про свій

Відповідний допис вона зробила на своїй сторінці в Іnstagram.

Ярослава кравченко. Фото: скрин відео

"Говорили про візуальні символи війни. Які вони за ці 100 днів? Унікальні, народжені реальністю? Це і уціліла шафка з півником, і фото дівчини, що рятувала собак, і Мадонна з метро, і кицька Шафка, і банка огірків, марка з кораблем, і напис Діти, і Азов=Сталь, звісно", - спитала Ярослава. Які для вас ще символи війни запам'ятались? "

Підписники жваво відгукнулись на прохання Ярослави та розповіли про свої візуальні символи війни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для одних підписників візуальний символ війни - це трактор, який тягне танк, для інших - жінка, що сказала окупантам класти насіння до кишень, а ще цигани, які вкрали танк.

Ярослава показала свій візуальний символ війни на фото до публікації. Це розбита квартира у багатоверхівці в селі Бородянка на Київщині, в якій зберігалася лише частина кухні, а на верхній поличці стоїть керамічний півник. Автором керамічної фігурки півника є представник Васильківської школи кераміки Прокіп Бідасюк. Він відомий вазами, тарілками та іграшками.

Цей півник з Бородянки став символом стійкості та незламності українського народу. А точно такі фігурки навіть подарували Джонсону та Зеленському.

Нагадаємо, українські військові відмовляються переходити на бік окупантів, залишаються вірними до кінця: а ось у поліції великі проблеми.

До слова, окупанти підготували жорстоку провокацію в Чорному морі: запускають ракети ховаючись за цивільними суднами.

Раніше ми писали, що у Китаї незадоволені тиском росії стосовно економічної підтримки: допомогли б, але бояться санкцій