76-річна Джоан Макдональд довела, що вік — це всього лише число, коли справа доходить до підняття важких предметів, оскільки вона використовує свою сторінку в Instagram, де у неї більше 1,6 мільйона підписників, щоб поділитися своєю подорожжю.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Підтягнуту маму вітали за те, що вона продемонструвала свію неймовірну фітнес-подорож у віці 76 років.

Джоан Макдональд доводить, що вік - це всього лише цифра, коли мова йде про харчування і тренування.

Нещодавно мама довела фанатів до сліз, коли поділилася своєю неймовірною п'ятирічною трансформацією.

Популярні новини зараз
На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тепер в пості в Instagram для своїх 1,6 млн підписників Джоан поділилася кількома корисними порадами з фітнесу.

Вона написала: "Мої не дуже секретні поради щодо відновлення здоров'я в будь-якому віці".

Її п'ять порад включають споживання більшої кількості білка і виконання силових тренувань не менше трьох разів на тиждень.

Також вона сказала, що для того, щоб люди побачили результати, вони повинні дотримуватися дієти, багатої якісними продуктами.

Джоан продовжила: "Будьте щасливі! Знайдіть більше радості у своєму житті! Оточіть себе людьми, які допомагають вам процвітати. Роби те, що принесе в твоє життя достаток! Ти єдиний, хто може зробити себе щасливим. І не скидайте з рахунків терапію. Психічне здоров'я так само важливо, як і фізичне здоров'я".

Її п'ята і остання порада полягала в тому, щоб "продовжувати вчитися", оскільки, за її словами, вкрай важливо розвивати мислення зростання.

Вона зробила висновок: "Не дозволяйте павутині осідати. Коли ви продовжуєте вчитися, як це було зі мною, коли я вперше почала користуватися смартфоном, мій розум ставав все гостріше і швидше. Це змусило мене використовувати свій розум так, як я не робила роками. Використовуй його або втрать! Я сподіваюся, що ці прості поради допоможуть. Я сподіваюся, що ви всі знайдете радість у тому, щоб стати старше, як і я".

Нагадавши, у мережі розповіли, як накачати руки до літа.