Світлана Тарабарова не лише співає пісні на актуальні теми, вона долучає малечу до шанування героїв України, наших військових, захисників.

У черговому пості Світлана показала, як з маленькими дітками долучається до проєкту "Малюнок Герою". Також вона запросила всіх шанувальників долучатися.

Світлана Тарабарова. Фото: Instagram
Світлана Тарабарова. Фото: Instagram

Запрошую тебе і твою малечу подякувати нашим героям у проєкті "Малюнок Герою" де ми, разом з Урпоштою та БФ Ціль збираємо дитячі малюнки та відправляємо їх напряму до бійців ЗСУ, рятувальникам ДСНС та військовим лікарям. співачка Світлана Тарабарова.

Світлана Тарабарова. Фото: Instagram
Світлана Тарабарова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У відео Світлана разом з малюками намалювала гарний малюнок в українських кольорах.

Вона також заявила, що всі малюнки будуть оцифровані у NFT та продані на криптобіржі Binance, а гроші направимо на проєкт "Дитячого садочку майбутнього на Чернігівщині".

Світлана Тарабарова. Фото: Instagram
Світлана Тарабарова. Фото: Instagram

Співачка розповіла, що таким чином хочуть зібрати 500 000 грн для кожного Героя.

"PS.: Малюнок можна відправити у будь-якому відділенні Укрпошти на адресу вулиця Хрещатик, 22, Київ, 01001", - додала зірка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Надя Дорофєєва згадала, як українці були стурбовані пандемією і не підозрювали, що їх чекає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" заглянув у майбутнє в останній вечір перед війною.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Морбіусу" Джаред Лето оголив шедевральне тіло, збентеживши шанувальників незвичним торсом.