Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва згадала, як зароджувалася її сольна кар'єра після розпаду гурту "Время и Стекло" і розмістила кілька неймовірних фотографій з першого концерту, на якому вона виступала вже зі своїми піснями. У публікації є яскраві відео зі сцени, на яких також є артист Монатік, і кілька знімків бекстейджа.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

Співачка зазначила, що тоді пандемія коронавірусу і супутні обмеження були головною проблемою людства. Зараз же всі сконцентрувалися на кровопролитній війні в Україні, яку розв'язала росія.

"Так ... ми і подумати не могли, що в 2022ому жорстока війна з ракетами, що прилітають в житлові будинки стане нашою реальністю, жахливою реальністю... які випробування вона принесла, скільки болю 💔" - написала артистка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дорофєєва заявила, що всі дуже змінилися і переосмислили своє життя, а також зізналася, що дуже скучила за своєю командою і слухачами.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом ледь не отримала банкою в обличчя від Мурафи: "Вибач за все"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва викликала дикий ажіотаж серед українців своїми стрункими ніжками: "Вова б оцінив"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес показав, що допомагає йому розслабитися після розставання з Надею Дорофєєвою: "Чистий кайф"