Австрійським і датським гравцям пощастило уникнути травм після того, як на полі утворилася величезна діра після їх матчу в Лізі Націй в понеділок.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Величезна діра з'явилася на полі і фанати порівнюють це зі сценами з популярного шоу Netflix «Дуже дивні справи».

Зображення ями глибиною майже по коліно почали поширюватися в мережі, особливо після того, як кілька цікавих данських гравців вирішили засунути в неї свої ноги, щоб подивитися, як далеко вона зайде.

Діра в полі: скрін з DailyStar
Діра в полі: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як ви можете здогадатися, ніхто з них не був особливо вражений, а менеджер збірної Данії Каспер Хьюлманд, який був в повній люті, розкритикував стан поля після гри, але вболівальники не могли не побачити забавну сторону в соціальних мережах.

Дуже дивні справи: скрін з серіалу
Дуже дивні справи: скрін з серіалу

"Це портал в UpsideDown", - написав один фанат в Твіттері з посиланням на "Дуже дивні справи", а інший пожартував, що це було викликано лиходійкою серіалу Вікной.

Третій написав: "Маркетинг серіалу "Дуже дивні справи" зараз стає дуууже сильним!!!"

Діра в полі: скрін з DailyStar
Діра в полі: скрін з DailyStar

Після гри Юльманд розсердився: "Я бачив фотографії цієї великої діри в середині поля. Це було небезпечно для гравців. Поле було дійсно жахливим, було важко рухатися. Це схоже на падіння в хиткі піски, повне безумство. Ми помітили це під час розминки, чим більше ми наступали на траву, тим складніше це ставало".

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що збірна України не пройшла на Чемпіонат світу з футболу незважаючи на те, що Ярмоленко забив гол.