Неділя, 5 червня 2022 року, збірна України продовжує свій шлях до Чемпіонату світу-2022, який цього року пройде ближче до зими, в Катарі, через кліматичні особливості регіону.

На поле в стартовому складі вийшли Бущан, Караваєв, Матвієнко, Миколенко, Степаненко. Ближче до центру воріт розташований Тарас Степаненко. Далі Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Руслан Малиновський.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Перший тайм видався досить тривожним-збірна Уельсу, виявляється, вміє атакувати. Багато вболівальників, напевно, дуже нервували при перегляді першого тайму. Однак наші футболісти теж не давали дихати спокійно вболівальникам противника. Ще один момент, який турбував усіх - Георгій Бущан, який скаржився на ногу.

На жаль, на 34 хвилині відбувся штрафний удар біля воротарської площі наших воріт. Його виконував Гарет Бейл і в підсумку, рикошетом від голови Андрія Ярмоленка, м'яч опинився у воротах Георгія Бущана. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 не на нашу користь.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Другий тайм почався досить напружено - тривав сильний дощ, а також перевага противника в один м'яч. Україна мала дуже багато моментів, за статистикою - 11 ударів по воротах і 6 ударів в створ, тоді як у Уельсу всього один.

На жаль, збірній Україні не вдалося забити гол при величезній безлічі моментів, щоб зрівняти рахунок і вийти на додатковий час.

Нагадаємо, Шакіра підкотила до Кріса Евансу після розставання з Жераром Піке, Міа Халіфа підлила масла: "Це пік фемінізму"

Як повідомляв "Знай.ua", потужної пари більше немає: Шакіра кинула зірку "Барсолени" Жерара Піке через коханку

Знай.ua писав, збірна України перемогла Шотландію у відборі на Чемпіонат світу-2022: для Ярмоленка та Зінченка залишився фінал