Ведуча ТСН Марічка показала як повертається до дому з далекої подорожі до Америки

Шлях до дому вона показала у сторіс Іnstagram.

Марічка Падалко. Фото: скрін youtube
Марічка Падалко. Фото: скрін youtube

Популярна ведуча вперше від початку війни вирушила в червні 2022 року за кордон. Вона побувала в Америці, де провела благодійний концерт на підтримку України.

Через війну, в Україні скасовані всі авіарейси, тому ведучій довелось спочатку долати шлях автобусом до Польщі, а звідти летіти до США.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Своїми враженнями від подорожі зірка ділилася в соціальній мережі. Коли зірка вирушала у подорож, то шанувальники спитали в неї, чи планує вона повернутися. Марічка відповіла, що звісно планує повернутися. Після того, як скінчився благодійний концерт, зірка повернулася в Україну.

Поверталася зірка назад теж через Польщу. Перед кордоном вона зустріла українців, які з дітьми, домашніми тваринами та валізами поверталися в Україну. Так, від початку війни станом на 3 червня в Україну повернулося вже 2,3 млн осіб.

Перетинаючи кодон ведуча сфотографувала дорогу та вже на території України та написала:

"Як в нас гарно... прямо на в'їзді"

Сторіч. Фото: скрин instagram

До слова, "Яка гарна україночка!!": зірка ТСН Марічка Падалко в неймовірній сукні зачарувала Америку.

Раніше ми писали, що Марічка Падалко віддала доньку козашці, яку бачила 27 років тому, а сама полетіла до США: "Окрема історія".

Нагадаємо, що ведуча ТСН Марічка Падалко вперше за час війни летить за кордон, чи планує повернутись зірка