Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов показав, як сама природа протестує проти війни і допомагає українським захисникам. Яскраве фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

В Україні вже четвертий місяць триває боротьба проти російських окупантів. Опір чинять не тільки військові, а й кожен українець, який бореться на своєму фронті. Юрій Горбунов зробив чималий внесок, щоб наблизити перемогу і продовжує робити все, що в його силах.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Цього разу він вирішив трохи підняти дух українцям і показав, як сама природа протестує проти війни. На фото згоріла техніка російських загарбників обросла прекрасними синьо-жовтими квітами. Юрій Горбунов зазначив, що це осінь символічно і додав, що сама природа допомагає ЗСУ прати ворожу техніку з лиця землі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Розбиту техніку свинячо-собак, українська земля покриває синьо-жовтими квітами! Природа допомагає нашим захисникам, прати російську З нашої землі!! Слава Україні!!",- підписав фото Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Також наш портал повідомляв, Катерина Кухар з "Танців з зірками" спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику: "Дві історії".

Крім того, наш портал інформував, зірка "МастерШеф" Вова Ярославський показав, як приготувати холодний гаспачо з полуниці: знахідка для спекотного літа.