Весь світ вважає своїм зобов'язанням всіляко допомагати Україні. Це, звичайно, не стосується окремих політиків, які намагається тягнуи час, так как втратили почуття гідності і мають лише страх перед володимиром путіним.

Все, що стосується звичайних громадян, то вони намагаються будь-яким чином допомогти нашій державі для перемоги України над росією. Не залишається осторонь и Франція. На відміну від свого президента Макрона, який весь час "рятує обличчя" путіна, французи почнуть ще один збір коштів для України не без допомоги української красуні.

Макрон і Путін, скріншот: YouTube
Макрон і Путін, скріншот: YouTube

Сьогодні як ніколи важлива активна діяльність українців, які знаходяться за кордоном. Світ не повинен залишатися осторонь цієї жорстокої війни, розпочатої росією в Україні, переконана "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська.

Українка увійшла до складу журі конкурсу краси "Міс Монпельє", який пройде у Франції 18 червня. І в рамках конкурсу здійснюватиметься збір коштів для постраждалих від війни українських дітей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Завдання кожного українця - не залишатися осторонь, а допомагати, чим можеш, зокрема здійснювати інформаційну кампанію, - каже "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська. -Сьогодні як ніколи потрібно продовжувати говорити про те, які звірства чинить росія на території України, і стимулювати світ допомагати нам."

"Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська
"Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська

Благодійний збір проходитиме на сайті французької організації Les Képis Pescalunes за посиланням. Опісля усі виручені кошти передадуть українському благодійному фонду "Твоя Опора", який розподілятиме допомогу між постраждалими дітьми.

"Не перестаю дякувати і міжнародній спільноті, і нашим українцям, які зараз перебувають за кордоном, - каже Валерія Татарчук, засновниця БФ "Твоя Опора". - Завдяки їхній потужній підтримці ми маємо змогу надавати допомогу сотням важким хворим і пораненим українським дітям."

Єлизавета Ястремська, скріншот з відео
Єлизавета Ястремська, скріншот з відео

Для довідки.

Конкурс "Міс Монпельє" щорічно відбувається під егідою "Міс Франція". Переможниця "Міс Монпельє" змагається за шанс представляти регіон Лангедок-Русільон у фіналі загальнонаціонального конкурсу.

Єлизавета Ястремська - українська модель та підприємниця. У 2020 році стала представницею України на найбільшому світовому конкурсі краси "Міс Всесвіт" в США. Діяльність "Міс Україна Всесвіт" має на меті зміцнити позитивний імідж України у світі та привернути увагу міжнародної спільноти до трагічних подій, які наразі відбуваються в країні.

Єлизавета Ястремська, фото: Instagram
Єлизавета Ястремська, фото: Instagram

Нагадаємо, що "Міс Всесвіт" від України Єлизавету Ястремську зацькували через костюм: "Були погрози".

Раніше ми повідомляли, що українка не стала "Міс Всесвіт" на конкурсі, поступилася перемогою мексиканці.