Відома модель Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва змінила амплуа, шанувальники просять не зупинятися

Свою роботу вона представила на сторінці в Іstagram.

Скрін, відео YouTube Астаф'єва
Скрін, відео YouTube Астаф'єва

Як відомо, з початку війни зірка не опускає рки, вона активно займається волонтерською діяльністю та навіть чистила картоплю. ПРо своє особисте життя вона поки не розповідає, проте каже, що дуже щаслива.

На відео співачка в студії емоційно декламує вірш Ліни Костенко «Синівська молитва».

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Мамо моя❤️ Як вернуся на рідний поріг Чи впізнаєш мене одразу? Нагадайте своїм рідним про себе", - підписала відео зірка.

Шанувуальники оцінили прекрасний голос Даші та написали:

"Відкриття!!! Дашо, не зупиняйтесь, читайте далі!!!"

"Як гарно, Дашуль! До сліз, дякую, дорогенька!💙💛💙💛💙"

"Ваш голос - мед для душі 🥰"

"Який у вас чудесний голос 😍 З ваших вуст українська звучить так солодко ❤️"

Нагадаємо, Даша Астаф'єва у компанії воїнів ЗСУ побачила жахи Гостомеля: "Неможливо розвидіти".

До слова, Даша Астаф'єва з сумним обличчям розповіла про невизначеність та напруження: "Дай Боже, скоро все скінчиться".

Раніше ми писали, що Даша Астаф'єва в шоу "Зірковий шлях" спробує довести, що вміє не тільки добре чистити картоплю: "Даня, не переживай, я впораюся".