Відома українська модель журналу Playboy, телеведуча і колишня солістка гурту NikitA Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram і частеньно присвячує фанатів в найвідвертіші подробиці свого життя, за яким стежить понад 570 тисяч чоловік.

Як відомо, зовсім недавно Дашу Астаф'єву проголосили новою ведучою шоу "Зірковий шлях" замість Олени Вінницької, яка працювала там багато років. Тепер артистка стане напарницею Даніеля Салема і розповідатиме глядачам про події у світі шоу-бізнесу.

Даша Астаф'єва, фото з instagram
Даша Астаф'єва, фото з instagram

На офіційній сторінці шоу в Instagram розмістили відеоролик з Дашею Астаф'євою, в якому вона заявляє, що нарешті приступає до роботи і готується дивувати глядачів. Співачка підкреслила, що знає про всі новини своїх зіркових колег, незважаючи на те, що з початку війни пропадала на кухні, очищаючи картоплю і допомагаючи кухарям.

"Друзі, вітаю. Рада повідомити, що цей день настав. Починаю вести мій любий "Зірковий шлях" на прохання та особисте запрошення мого близького друга Даніеля Салема, який зараз мужньо захищає нашу країну. Даня, не переживай, я впораюся! Адже не тільки розбираюся в сортах картоплі, яку, до речі, за три місяці близько тонни перечистила, але і в курсі новин своїх зіркових друзів", - сказала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники підкреслили, що у артистки гарна вимова, а також відзначили її красу. Більш того, багато хто заявив, що вона гідна бути ведучою і у неї все вийде.

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Коментарі - instagram.com/da_astafieva/
Коментарі - instagram.com/da_astafieva/

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, як її собачки "мстять" зраднику України Медведчуку: "Приємна стабільність"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Астаф'єва втиснула пишні форми в тісний наряд і показала, як потіє з користю: "Три рази в день"

Також портал Знай.uа писав, красуня Даша Астафева зізналася ,що стало для неї порятунком під час війни: "Вчуся знову і знову"