Відома акторка та зірка проєкту "Холостячка" під час філософських роздумів зробила пікантний кадр у ванній

Своїми думками вона поділилася у сторіс Іnstagram.

Ксенія Мішина, фото: Знай.uа
Ксенія Мішина, фото: Знай.uа

Почала зірка з того, що захотіла поговорити з шанувальниками на дуже важливу та достатньо філософську, з її точки зору, тему. Ксенія сіла на підлогу та розповіла про дуже популярний зараз мем:

"Останні кілька років найпопулярніший мем про те, що з кожним роком життя приносить нам все більш складні випробування", - написала вона.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Сторіс. Фото скрин instagram

Сторіс. Фото скрин instagram

Далі зірка згадує, що після коронавірусу та всіх бід з обмеженнями, які приніс вірус, всі жартували, що залишились лише інопланетян.

Проте життя нас переграло, говорить зірка та запропонувало випробування більш серйозніше й їй стало очевидно, що стабільності не існує, а головний урок для людей - навчитися любити життя. Свої роздуми вона розмістила на тлі пікантного кадру у ванній. На ньому зірка стоїть спиною у душі.

Сторіс. Фото: скрин instagram

Сторіс. Фото скрин instagram

Далі зірка вийшла з душу та продовжує свої роздуми. Вона каже, що не чіпляється за успіхи, матеріальне та взагалі ні за що не чіпляється. Навіть за близьких, при цьому уточнює, що цей рівень їй невідомий, це про монахів високо в Тибеті.

Сторіс. Фото скрин instagram

Сторіс. Фото скрин instagram

І на кінець роздумів Ксенія каже, якщо подивитися чесно і холодно - життя продовжується, чиїсь припинилися, чиїсь змінилися до невпізнаності, але саме життя не зупинилося, стрімко продовжує біг.

Сторіс. Фото : скрин instagram

Сторіс. Фото скрин instagram

нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала кадри зйомок нового проєкту: "Неможливо стримати сліз".

До слова, Ксенія Мішина відправила сина у "вільне плавання", помахавши ручкою на прощання: "Не знаю, як я буду без нього".

Раніше ми писали, що "Холостячка" Ксенія Мішина засумувала за своїм красунчиком та показала одну круту штуку.