Тарас Тополя емоційно висловився про колег, які намагаються скористатися війною

Про це він розповів у програмі "Зірковий шлях".

Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia

Варто зазначити, що зараз гурт "Антитіла" всім складом пішла захищати Батьківщину. Зараз хлопці захищають Харківщину. вже три місяці він не бачив сім'ю й невідомо коли побачить. Його обурив бум у перші дні війни, коли зірки пішли масово записуватись у тероборону. Проте для деяких це стало лише показухою.

"Ти вступив, зробив пару селфі, а далі у тебе спецзавдання - чилиш у Європі або їздиш із благодійними концертами. І люди це сприймають, як таке-якесь "шо попало" ", - каже він.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще
Також він емоційно висловився на тему того, що коли людина бере певну функцію, а потім каже:

" Зараз гурт «Антитіла» - солдати. І от, коли ти цю функцію береш на себе, і коли ти скажеш "Чуваки, я полечу в Америку. Мені треба". А в мене запитають: "А мені, що не треба? А мені в Жашків не треба? Чи в Стрий? Чи в Славське? Чи в Житомир?" А хто буде робити роботу замість Тополі? Тому всі ці історії, щоб побачитись з родиною - це все дуже не просто".

В коментарях підписники подякували Тарасу за його творчість та за його роботу на захист Батьківщини.

"Такими мають бути справжні чоловіки!Завжди поважала Тараса за його українськість,а зараз і поготів.Бережіть себе!Хай охороняє Господь наших захисників!Все буде Україна!❤️", - написано в коментарі.

Нагадаємо, що Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

До слова, Тарас Тополя назвав те, що найкраще працює під час війни: "Банально, але...".

Раніше ми писали, що Тарас Тополя з "Антитіл" показав чотирилапого друга, який підтримує його на службі: "Кіт камуфляжний"