Відомий український виконавець і соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha і батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить 133 тисяч осіб. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів з новинами щодо війни в Україні і його особистих досягнень.

На офіційній сторінці телеканалу СТБ в Instagram розповіли дивовижну історію про те, як Тараса Тополю від загибелі врятувало банальне запізнення. Відомо, що артист з початку війни прийняв сміливе рішення вступити до лав ЗСУ і зараз відважно захищає місто Харків, де ведуться важкі бої з російськими окупантами.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збирання речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування було випущено ракету. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося за 20 хвилин від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при влученні", - поділився Тарас Тополя.

Ось так простий збіг обставин і те саме запізнення через збирання речей врятувало життя лідеру гурту "Антитіла".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Шанувальники побажали артисту і його побратимам міцного здоров'я і заявили, що дуже чекають його повернення і перемоги України в цій кровопролитній війні.

Коментарі - instagram.com/stbua/
Коментарі - instagram.com/stbua/

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" показав чотирилапого друга, який підтримує його на службі: "Кіт камуфляжний"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя назвав те, що найкраще працює під час війни: "Банально, але..."

Також портал Знай.uа писав, що "Антитіла" повернулися до захисту Харківської області від окупантів - готувалися кілька років: "Не хочуть бути мішенню"