Відома українська модель, телеведуча і колишня учасниця групи NikitA Даша Астаф'єва розповіла шанувальникам, що вперше скористалася лінзами і побачене їй не сподобалося. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі twitter.

Даша Астаф'єва не втрачає контакту з шанувальниками і частенько ділиться з ними в соцмережах думками, переживаннями, а також яскравими фото і відео з життя.

Даша Астаф'єва. Фото: Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: Instagram

Так, цього разу співачка поцікавилася у фанатів, як часто відкривають щось нове для себе і роблять, що чого не робили раніше. Даша Астаф'єва зазначила, що зважилася вперше надіти лінзи, але результатом не задоволена. За її словами вона помітила якісь "вади" в зовнішності і пожартувала, що світ навколо став теж не таким прекрасним, як до цього.

Скрін twitter
Скрін twitter

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Так, олди! Ну зізнайтеся, чи багато у вас такого, що робите вперше? Я, наприклад, одягла лінзи... капець я конопата, і яке все негарне навколо", - написала Даша Астаф'єва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова показала, як підтримати українців, які живуть на тимчасово окупованих територіях: "Сила в єдності".

Також наш портал повідомляв, Адріано Челентано з "Ліги сміху" висловив правду про рідну Молдову на тлі війни: "Це ваша Америка почала".

Крім того, наш портал інформував, Тарас Тополя з "антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".