Відома українська телеведуча і акторка Даша Трегубова, крім іншого, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує для фанатів свіжі і досить цікаві публікації. Число її підписників вже перевалило за 115 тисяч.

Даша Трегубова прочитала емоційний і дуже сильний вірш української поетеси Марини Пономаренко, яка написала про Бабу Христину, яка пережила Гітлера і Сталіна, але не втратила бойовий дух. Телеведуча записала відеоролик на підтримку українців, які проживають в тимчасово окупованих росією містах, і запропонувала іншим долучитися до так званого флешмобу "Всі як один".

Знаменитість зазначила, що Україна - це суверенна держава, яка має свою територію, чіткі межі і постійне населення.

"Ми сильні! Ми єдині! І ми будемо боротися за кожне місто України разом", - написала Даша Трегубова.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили, як чуттєво і емоційно телеведуча прочитала вірш української поетеси, подякували їй і заявили, що вони беззастережно вірять у перемогу України над росією.

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Нагадаємо, що Даша Трегубова на крутому байку проїхалася по Гаванському мосту в Києві: "Мій дім"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Трегубова закликала на допомогу психологів, які підказали, як побороти почуття провини під час війни

Також портал Знай.uа писав, що зірка шоу "Маска" Даша Трегубова зізналася, чи зустрічалася з "одруженими": "Готова народити дитину"