Король суперважкої ваги Тайсон Ф'юрі, як повідомляється, веде переговори про те, щоб відкласти свою відставку і зустрітися з переможцем Ентоні Джошуа і Олександром Усиком в бою за принципом «переможець отримує все» в кінці цього року.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що Тайсон Ф'юрі веде переговори про те, щоб вийти з відставки і зустрітися з переможцем бою Ентоні Джошуа проти Олександра Усика.

Підтвердження реваншу між Джошуа і Усиком має бути оголошено на початку наступного тижня. В даний час українець володіє поясами WBA, IBF, WBO і IBO після перемоги над Джошуа на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» у вересні минулого року.

Тайсон Ф'юрі ще може розвернутися на пенсії
Тайсон Ф'юрі ще може розвернутися на пенсії

Популярні новини зараз
Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

Єдиний пояс, якого немає в Усика, - це титул чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі. Він належить Ф'юрі, що викликало чутки про об'єднання між циганським королем і переможцем Усика проти Джошуа. Як повідомляє Daily Mail, між півфіналом і фіналом чемпіонату світу в Катарі може відбутися потенційний поєдинок «переможець отримує все», в той час як тисячі футбольних уболівальників знаходяться на Близькому Сході.

У той час як джерело в уряді додав: «Тепер погляди всього світу будуть прикуті до бою Джошуа проти Усика в якості приквела Тайсона Ф'юрі проти переможця за безперечну корону, подія, що визначає покоління, порівнянне з «битвою в джунглях» Мухаммеда Алі».

Ф'юрі не раз заявляв, що його перемога нокаутом в шостому раунді над Ділліаном Уайтом в квітні стане останнім боєм в його професійній боксерській кар'єрі. Ті, хто сумнівається припустили, що Циганський король повернеться на ринг в останній раз, дражнячи його перспективою об'єднавчого бою в суперважкій вазі.

Джошуа і Усик готуються до реваншу цього літа
Джошуа і Усик готуються до реваншу цього літа

Промоутер Matchroom Хірн і промоутер Усика Олександр Красюк, схоже, націлилися на побачення з Ф'юрі в майбутньому. Хірн сказав: "Але очевидно, що ви хочете перемогти, і якщо Джошуа переможе, я вірю, що бій з Тайсоном Ф'юрі відбудеться; якщо він цього не зробить, він знову стане суперником".

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа може просити спорт заради телебачення.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Усик показав, як готується до реваншу з Джошуа.