Не тільки фізично, а й морально, Усик показав як готується до реваншу з Джошуа

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF та IBO, український боксер Олександр Усик розмістив нову публікацію у своїх соціальних мережах, показавши фото, зроблене на тренуванні. Наразі Олександр готується до реваншу з представником Великої Британії Ентоні Джошуа.

Сторіс. Фото: скрин instagram

На фото боксер показав не тільки фізичну, а й моральну підготовку до бою. Його погляд говорить, що він готовий дати гідну відповідь супернику. Адже у реаліях, які змінились після 24 лютого, в нього ще більше відповідальності та наснаги захищати Україну на рингу.

Олександр Усик. Фото: скрін youtube
Олександр Усик. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

За переконанням Олександра українці - це найсильніший народ у світі.

"Я переконаний, українці – це найсильніший народ у світі. Кожен день ми показуємо всьому світу свою силу та незламність. Наші мужні воїни відбивають атаки ворога та виборюють свободу, даючи можливість вчитися, працювати, лікувати, протистояти ворожій пропаганді та щодня наближати перемогу. Наше прагнення до свободи та незалежності непохитне. Наше бажання вистояти, вибороти та відновити безмежне. Адже ми – народжені в Україні. Ми заряджені перемагати!", - написав Усик на своїй сторінці в Іnstagram

Бій-реванш між українцем і британцем має відбутися вже цього літа в Саудівській Аравії. Коли саме поки точно невідомо, за попередніми оцінками це може бути серпень місяць.

Нагадаємо, Олександр Усик перед реваншем з Ентоні Джошуа: "Народжені в Україні заряджені перемагати".

До слова, дружина Олександра Усика показала унікальне фото боксера з донькою.

Раніше ми писали, що "Б'юся за перемогу": чемпіон з боксу Олександр Усик показав як тренує м'язи.