Українська співачка показала шанувальникам як відпочиває між концертами

На своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram співачка показала мальовниче відео.

Ірина Федишин. Фото: скрин відео
Ірина Федишин. Фото: скрин відео

Як відомо, українська співачка багато подорожує Європо з благодійними концертами на допомогу Україні. Цього разу до неї приєднався відомий піаніст Євген Хмара.

Нещодавно в них був концерт в Іспанії, а потім через Італію, де зірки теж виступили, вони направляються в Чехію. Їх шлях пройшов через Гібралтар. Співачка вже показувала незвичну автодорогу, яка є злітною смугою, а на цей раз вона не втрималась та зупинилась дорогою помилуватися мальовничим краєвидом Гібралтару та заспівала українську народну пісню "Цвіте терен". Акомпанував їй піаніст Євген Хмара.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зірки присіли обабіч дороги на сонечку та зняли взуття. Боса Ірина Федишин у тоненькій кофтинці розігрілася на південному сонечку, Євгену теж гаряче.

"Де Середземне море з’єднується з Атлантичним океаном, де закінчується Європа і через 14 км починається Африка, місце про яке вивчають на уроках географії - Гібралтарська протока. Поміж концертами встигли побачити цю захоплюючу красу на власні очі.", - прокоментувала публікацію Ірина.

У коментарях шанувальники високо оцінили спонтанний виступ співачки та піаніста та написали у коментарях:

"Як же це красиво😍🔥 Вже й з рахунку збилася який раз переглядаю... Ви не лише людей підкорюєте своїм талантом, але й моря і океани😍😍👏🏻💙🤤"

"Люблю цю пісню саме у Вашому виконанні!❤️😍 Ви співаєте цю пісню так чуттєво🥺 Завжди коли чую не можу втриматися щоб не підспівувати 🙈 Обожнюю ❤️❤️"

Нагадаємо, "Нічого собі": співачка Ірина Федишин проїхалась на автівці злітною смугою Гібралтару.

До слова, "Неймовірно щаслива": співачка Ірина Федишин розтанула на сцені в обіймах красеня.

Раніше ми писали, що щебетала, як та пташка: Ірину Федишин підловили у компанії красеня і це не чоловік.