Росіяни напали на українську телеведучу Анну Олицьку в Німеччині через те, що її дитина прокричала "Слава Україні".

Анна Олицька розповіла про цю жахливу ситуацію на своєму акаунті в соцмережі Instagram. На опублікованому відеоролику видно, як невідомі чоловіки без вагомої причини підійшли до телеведучої на вулиці в Німеччині і почали жорстко матюкати і ображати її через дитину, яка прокричала "Слава Україні".

Неадекватний росіянин у Німеччині, скріншот з відео
Неадекватний росіянин у Німеччині, скріншот з відео

Найбільш неадекватний з них говорив російською мовою, але стверджував, що родом з Німеччини і довгий час там проживає. Він обізвав Олицьку нацисткою і "укропом", дозволивши собі нецензурно висловитися при дитині і свідках. Другий чоловік відтягував друга, явно розуміючи, що той не правий.

"Вы че, е*анулись? Я не хочу тут слышать "Слава Украине", это че за ху*ня? Вы нацисты, фашисты? Какая ты женщина, ты укроп", - сказав чоловік на відео.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Олицька в свою чергу не промовчала і сміливо заявила, що він не має права так говорити з жінкою. Більш того, вона підкреслила, що країна неадеквата напала на Україну, а не навпаки, тому як раз таки росіяни нацисти і фашисти.

Нагадаємо, українка розкрила "диверсанта", який прикидався, ніби він з Херсона: "Ти розмовляла зі львівцями?"

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан провів паралель між сміливими українками і росіянами, які бояться піти проти путіна: "Мужності кіт наплакав"

Також портал Знай.uа писав, що росіяни образилися на перемогу України на "Євробаченні", а Андрій Бєдняков опустив їх ще глибше: "П*****и не брали участь"