Відомий телеведучий Сергій Притула не є активним користувачем соцмереж, але з початку вторгнення росії в Україну він всіляко взаємодіє з аудиторією і всіма силами підтримує ЗСУ, а також постраждалих мирних жителів.

Сергій Притула написав пост про міста, які дуже вплинули на його життя і залишаться в пам'яті назавжди. У Збаражі він народився, в Києві живе на даний момент, Тернопіль послужив йому таким собі трампліном. Серед перерахованих міст є і Львів, і навіть Тбілісі з Лондоном.

Скріншот з Instagram, Сергій Притула
Скріншот з Instagram, Сергій Притула

Артист зазначив, що за свої 40 років об'їздив всю Україну і багато бачив, але все ж виділив місто, яке подарувало йому безліч хороших спогадів.

Притула написав про Дніпро, де була його команда КВН "Тернопільська особлива", а через багато років і перший успіх "Вар'яти-шоу". Також він згадав, що пережило це місто і його жителі в 2014 році, коли в нього намагався увірватися "русский мир".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"І зараз Дніпро для мене є дуже знаковим! І тому, що незламний. І тому, що за 20 років знайомства у мене тут з‘явились вірні друзі. І тому, що ультрас "Дніпра" - це диво! І тому, що вже 1,5 місяці тут працює команда нашого фонду, яка саме в Дніпрі сформувала хаб", - написав Притула.

Нагадаємо, Сергій Притула заб'є черговий цвях в кришку труни росії, тепер добереться і Валькірія: "Поповнимо на мільйон"

Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула розширив межі волонтерської діяльності заради допомоги ЗСУ: "Боротьба за незалежність"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула підказав, що робити з російською літературою після війни: "Виросли к*нченними д*білами"