Український шоумен Сергій Притула з самого початку війни в 2014 році став допомагати захисника України в ЗСУ. Він збирав гроші для купівлі сучасного обладнання та військової амуніції.

Після повномасштабного військового вторгнення рф на територію суверенної України 24 лютого 2022 року Притула переобладнав свій офіс в Києві на штаб і тепер більш скурпульозно займається допомогою не лише ВСУ і ТрО, а й цивільним. Для цього був створений Гуманітарний штаб.

Гуманітарний штаб Сергія Притули
Гуманітарний штаб Сергія Притули

"Не буває маленьких донатів!" - цю фразу чуємо всюди з самого початку війни. Будь-який внесок у нашу спільну українську скарбничку – важливий і безцінний. Це підтвердив цікавою історією ведучий Нового каналу, волонтер і засновник благодійного фонду Сергій Притула.

"Найменший донат приніс мені в результаті кілька мільйонів гривень, - розповів Притула в інтерв'ю "DW Українською". – Це була розвесела історія. Я вже був удома, бачу "блим" – онлайн-банкінг направив повідомлення. Я зробив скрін. І на ньому було все прекрасно, тому що зверху – поповнення рахунку на дві гривні, і нижче рядок – загальна сума на рахунку в поточний момент. Не пам'ятаю точно, але щось на зразок 21 мільйона 700 тисяч. Я написав пост: "Не недооцінюйте дві гривні, тому що ось таке велике складається з великої кількості такого маленького". Я це запостив у соцмережі, а потім просто сидів, дивився на екран і так радів тим нашим людям, які віруснули це повідомлення і влаштували флешмоб. Мені почали кидати по дві гривні, п'ять гривень, десять гривень 70 копійок, 16 гривень. Таким чином, я назбирав вже два з половиною мільйони. Наші люди дивовижні!"

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Сергій Притула, аукціон картин. Фото: пресслужба Нового каналу
Сергій Притула, аукціон картин. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що Сергій Притула заб'є черговий цвях в кришку труни Росії, тепер добереться і Валькірія.

Раніше ми повідомляли, що українці впізнали ексколегу Сергія Притули по "Файна Юкрайна" за дивним заняттям: "Х*ї в роті".