Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними новинами з особистого і професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч чоловік.

Ольга Сумська порадувала шанувальників гарною новиною. У Чернівцях відбудеться прем'єра нового серіалу " Хазяїн", який покажуть під час фестивалю глядацького кіно 17 червня. Акторка зазначила, що це сучасна екранізація класики, в якій знялися талановиті українські зірки, в тому числі і вона.

"В ці важкі часи для нашої України попри все українському кіно бути! 🇺🇦🎬", - написала Сумська.

Скріншот з Instagram, Ольга Сумська
Скріншот з Instagram, Ольга Сумська

Артистка також повідомила, що у глядачів буде можливість поспілкуватися з нею і зробити фото, як і з іншими членами творчої команди. Вхід на кіно-фестиваль безкоштовний.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Гарна можливість долучитись усім украінської класики до, а також самим провести ревізію прочитаного. Адже попри свій поважний вік, твір Івана Карпенко-Карого залишається актуальним і сьогодні!", - підкреслила знаменитість.

Крім гарної новини, Сумська ще поділилася яскравими знімками з усім акторським складом, який зовсім скоро шанувальники побачать на екранах.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, як з користю коротає вихідні в компанії чоловіка: "Наближаємо перемогу"

Як повідомляв Знай.uа, рецепт ароматного полуничного джему від Ольги Сумської: "Знімаємо стрес біля плити"

Також портал Знай.uа писав, що "Перестаньте виправдовуватися": прихильниця дала пораду акторці Ользі Сумській