14 червня 2022 року, збірна України зіграла свій останній літній матч в рамках Ліги Націй проти Ірландії.

Він пройшов у місті Лодзі, в братській Польщі, на стадіоні ЛСК. Наступний поєдинок Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Роман Яремчук та інші проведуть вже у вересні, 21 числа, проти Шотландії. У стартовому складі вийшли Микола Шапаренко, Артем Довбик, Андрій Ярмоленко, Зінченко, Сидорчук, Малиновський, Миколенко, Матвієнко, Забарний, Караваєв і на воротах Дмитро Резник з "Ворскли".

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Почали наші хлопці досить спокійно, без швидких пересувань до воріт противника. М'яч переходив від однієї команди до іншої. Перший небезпечний момент з'явився на 10 хвилині при потужному ударі Руслана Малиновського по воротах. У сьогоднішньому матчі, вперше, вболівальників України на стадіоні було більше, ніж у збірної Ірландії.

У середині першого тайму Руслан Малиновський отримав пошкодження після зіткнення. Але футбольне поле спочатку не хотів залишати, хоча продовжувати грати він просто не міг через сильний біль. На 26 хвилині він все ж пішов, його замінив Михайло Мудрик.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Руслан Малиновський, скріншот: YouTube
Руслан Малиновський, скріншот: YouTube

На 31 хвилині, фантастичним чином Нейтан Коллінз забиває м'яч у наші ворота після проходу відразу декількох наших футболістів. Це найгірший старт збірної України за останні кілька матчів. Склалося відчуття, що хлопці вже відпочивають після двох перемог і 6 очок в групі. До кінця першого тайму був другий небезпечний момент, знову Андрій Ярмоленко і черговий момент, якому приписували пенальті... хоча видно, що він пірнає.

Але Олександр Петраков мабуть зумів достукатися до хлопців в перерві між таймами. Після успішного виходу Андрія Ярмоленка та його пасу м'яч у ворота закотив Артем Довбик.

Збірна України з футболу, скріншот: Megogo
Збірна України з футболу, скріншот: Megogo

Згодом наші хлопці знову втратили ту саму активність, але все ж знаходили, чим здивувати суперника і опинитися в штрафній зоні. Так нічого за другі 45 хвилин і не вдалося створити біля воріт противника. Матч закінчився нічиєю.

Хоча... в останньому моменті був страх, що суддя може подивитися VAR і навіть призначити пенальті. Коментатор поділився такою ж думкою, стосовно відсутності якісної гри збірної України перед канікулами.

Нагадаємо, Україна перемагає не тільки на полі бою - у Баку на етапі Кубка світу стрілки виграли срібло

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Шевченко знову вийшов на поле заради України, і поповнив скарбничку перемогою: "Дуже пишаюся"

Знай.ua писав, ексгравець "Динамо" зізнався, що окупанти вкрали його медалі, кубки і навіть газетні вирізки про його гол: "Vій єдиний..."